Ο Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης τώρα στο Διαδίκτυο.

Χαίρετε! Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, μετάνοια και φώτιση!

Ο Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης σας εύχεται από μέσης καρδιάς Ειρήνη και Αγάπη και σας συγχαίρει για το ζήλο που επιδεικνύετε μέσω του αγωνιστικού σας ιστολογίου, ώστε να ασφαλιστεί ο πιστός με το Λόγο του Ιησού Χριστού μας!

Είμαστε συνεργάτες του Μοναχού και με την ευλογία του κάνουμε μία φιλότιμη προσπάθεια να αναδείξουμε το θεάρεστο έργο του μέσα από το Διαδίκτυο.

Γι΄αυτό, δημιουργήσαμε το δικό του προσωπικό blog και τη σελίδα του στο facebook. Σας παρακαλούμε θερμά την αμέριστη στήριξή σας στο blog και την κοινοποίηση των ωφέλιμων πνευματικών λόγων του, ώστε να ενισχυθεί η Πίστη μας, ειδικά τους χαλεπούς και πονηρούς καιρούς που διανύουμε. Κατά καιρούς μάλιστα αναρτώνται στο blog νέα κηρύγματά του και μάλιστα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά για όσα συγκλονιστικά γεγονότα έρχονται. Αναρτήσεις προς κοινοποίηση:

1) Ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος: http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html

2) Ένα μικρό μέρος από το πνευματικό Σχολείο του Γέροντος Νεκταρίου: ο Ιησούς Χριστός είναι ο πιο εκπληκτικός και εντάξει φίλος!:
http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_71.html

3) Μήνυμα Γέροντος Νεκταρίου με την ευκαιρία Αγιοκατατάξεως του Γέροντος Παϊσίου:

http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html

 

4) Εισήγηση στην προσεχή κηρυκτική πορεία του Γέροντος Νεκταρίου στους Έλληνες της Στουτγκάρδης Γερμανίας και Νέας Υόρκης Αμερικής: http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_11.html 

Μήνυμα του Γέροντα Νεκταρίου του Αγιορείτη προς το διαχειριστή του ιστολογίου σας:

Αλλά αν η ταυτόσημη με τον Έλληνα φιλοσοφία είναι ο παιδαγωγός, ο οδηγός προς τον Χριστιανισμό, πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι ο Έλληνας πλασμένος φιλόσοφος είναι και πλασμένος Χριστιανός. Είναι πλασμένος να γνωρίσει την Αλήθεια και να τη διαδίδει στα άλλα έθνη.

«Ναι, ο Έλληνας εγεννήθηκε από θέληση της Θείας Πρόνοιας διδάσκαλος της ανθρωπότητος. Αυτό το έργο είναι η πνευματική κληρονομιά του, αυτή είναι η αποστολή, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του ανάμεσα στα έθνη». (Αγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως).

Εκ των ανωτέρω του Αγ.Νεκταρίου Πενταπόλεως είναι φανερό ότι είμαστε χρήσιμοι σε όλη την ανθρωπότητα μέσω του Ιησού Χριστού μας και της Ορθοδόξου ημών Πίστεως. Έτσι θα λάμψει η Ορθοδοξία και η Πατρίδα!

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης