Παρίσι.

Η Πόλη του Φωτός και του Έρωτα και…

Η Πρωτεύουσα της Δημιουργικότητας.

Έτσι ονομάζεται (Paris Capitale de la Creation) ένας από τους μεγαλύτερος φορείς διοργάνωσης και φιλοξενίας διεθνών εκθέσεων για τη Δημιουργικότητα στον τομέα της μόδας, των αξεσουάρ αλλά και της σχεδίασης οικιακών ειδών, στην τελευταία «γιορτή» του οποίου συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Καβαλιώτικη εταιρία «Antigoni Jewellery”.

Στο Παρίσι λοιπόν βρέθηκε η δημιουργός κοσμημάτων Αντιγόνη Καπουτζή για να παρουσιάσει τη συλλεκτική collection ”Danse de l’Amour” (Ο Χορός του Έρωτα) για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μια συλλογή μενταγιόν με καρδιές, εμπνευσμένη από τις κινήσεις των χορευτών…

ΙΟΛΙΤΗΣ

Η λέξη Ιολίτης προέρχεται από την ελληνική λέξη Ίο που σημαίνει ιώδες.

Ο Ιολίτης είναι ιώδης με εμφανή μπλε χρώμα και μοιάζει με μπλε ζαφείρι. Είναι αρκετά ανθεκτικός με σκληρότητα 7 με 7,5 στην κλίμακα του Mohs.

Διαθέτει ένα πολύ σημαντικό…

ΚΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ «EMERALD»

Όπως μπορεί να είναι εμφανής από το όνομα, η κοπή “emerald” που σημαίνει σμαράγδι αναπτύχθηκε αρχικά για την κοπή των σμαραγδιών, και όχι για τα διαμάντια.

Ενώ το σμαράγδι σαν πολύτιμος λίθος είναι μια σχετικά…

Περισσότερα… Περισσότερα…
ΚΑΝΝΕΣ & SWAROVSKI

Για το ενδέκατο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, η Swarovski διέθεσε τα πιο λαμπερά κομμάτια της για τις διασημότητες.

Το κρύσταλλο και ο κινηματογράφος έχουν τη δική τους χημεία. Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, η Swarovski…

ART JEWELRY FORUM

Είναι αρκετό να περιδιαβεί κάποιος ένα και μόνο site για να αντιληφθεί την τεράστια εικαστική αξία και δυναμική του καλλιτεχνικού κοσμήματος. Έ

να site που από μόνο του είναι έργο τέχνης, το www.artjewelryforum.org.

Η ομάδα Art Jewelry Forum…

Περισσότερα… Περισσότερα…
Αντιγόνη Καπουτζή – σχεδιασμός, δημιουργία κοσμημάτων | Ομονοίας 67 – Καβάλα | Λ. Κηφισίας 230 – Αθήνα
Official site | Portal | E-shop