Εάν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter κανονικά τότε παρακαλούμε επισκεφθείτε: http://www.e-autotriti.gr/_emails/email_200.html

www.autotriti.gr

TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ

Ημερήσιο, ηλεκτρονικό news letter του

Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικού περιοδικού auto τρίτη.

Αποστέλλεται καθημερινά στους 45.000 συνδρομητές του (από Δευτέρα ως και Παρασκευή).

Νέα & άρθρα
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
Αρχείο τευχών
»
Καινούρια
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
Μεταχειρισμένα
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
Test
»
»
»
»
Τιμές
»
»
Χρήσιμα
»
»
»
»
»
»
»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στη Φρανκφούρτη θα δούμε το πρωτότυπο Evos,το οποίο αποτελεί τον προπομπό της σχεδιαστικής φιλοσοφίας που θα διέπει στο εγγύς μέλλον τη γκάμα της Ford. Ford Evos Concept

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (1/9/2011)

Το πρωτότυπο Evos αποτελεί το πρώτο δείγμα της νέας παγκόσμιας σχεδιαστικής κατεύθυνσης της Ford, τα πρώτα αποτελέσματα της οποίας θα δούμε το 2012.

Ένα από τα κλασικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, το Land Rover Defender, πρόκειται για πρώτη φορά να διαφοροποιηθεί ριζικά από τη μορφή του, όπως μας πρωτοσυστήθηκε πίσω στο μακρινό 1948. Νέα εποχή για το Land Rover Defender

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (1/9/2011)

Μέσω του DC100 Concept, που θα δούμε στη Φρανκφούρτη, η Land Rover μας προετοιμάζει για τη ριζικά διαφοροποιημένη νέα γενιά του Defender.

Η εμφάνιση, ο 2λιτρος boxer κινητήρας και η Συμμετρική Τετρακίνηση θα αποτελέσουν αιχμή του δόρατος του μοντέλου. Νέα στοιχεία για το Subaru XV

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (1/9/2011)

Το crossover πόλης της Subaru θα παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη. Στο επίκεντρο θα βρεθούν εμφάνιση, κινητήρας και η εξελιγμένη τετρακίνηση.

Το concept της Yo-Auto Εκπληκτικό πρωτότυπο από τη Ρωσία!

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (1/9/2011)

Μπορεί να πρόκειται απλά για μια σπουδή σε ένα μικρομεσαίο όχημα, όμως οι πόρτες που χρησιμοποιεί το μοντέλο είναι κάτι που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί.

Οι 19άρες ζάντες και η ματ απόχρωση αποτελεούν σημείο αναφοράς της εξωτερικής εμφάνισης του μοντέλου. Ο ιππότης της ασφάλτου…

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (1/9/2011)

Μια ειδική έκδοση του RCZ παρουσίασε η Peugeot, η οποία φέρει την κωδική ονομασία Asphalt και ξεχωρίζει από τη γκρι ματ απόχρωσή της.

Στο πίσω μέρος, μια μικρή προεξοχή εξυπηρετεί καθήκοντα αεροδυναμικού σπόιλερ. Ταυτόχρονα, εκεί ενσωματώνεται το τρίτο στοπ. Το πίσω μέρος του Honda Civic

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (1/9/2011)

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρώτη στη Φρανκφούρτη, η Honda αποκαλύπτει το πίσω μέρος του Civic. Χαρακτηριστικό το τελείωμα-σπόιλερ-τρίτο στοπ.

H Porsche 959 του 1986 Επιστρέφει η Porsche 959;

ΔΙΕΘΝΗ: (1/9/2011)

Το 1986 η Porsche κατασκεύασε το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο αυτοκίνητο της, με τον κωδικό 959 για τα βάλει με τη Ferrari F40. Αυτό μάλλον θα επαναληφθεί!

To Nissan GT-R GT3 τερμάτισε 8ο στον αγώνα αντοχής στη Γαλλία Αγωνιστικό Nissan GT-R GT3

ΔΙΕΘΝΕΙΣ: (1/9/2011)

Το Nissan GT-R GT3 έχει δεχτεί βελτιώσεις για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις σε αγώνες ταχύτητας αλλά και αντοχής.

Kubica μετά από την επέμβαση Kubica μετά από την επέμβαση

F1: (1/9/2011)

Ο 26χρονος Πολωνός υποβλήθηκε σε μια σημαντική εγχείρηση στον αγκώνα και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες της F1.

O πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας με το συλλεκτικό Mini Το Mini έφτασε τις 2.000.000 μονάδες

ΔΙΕΘΝΗ: (1/9/2011)

Μέσα σε 10 χρόνια η παραγωγή της νέας γενιάς του Mini έφτασε, και μόλις ξεπέρασε τα 2 εκ. οχήματα. Κάτι που γιορτάστηκε και με την παρουσία του Βρετανού πρωθυπουργού.

Αλλαγές στη φορολογία των IX; Αλλαγές στη φορολογία των IX;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: (1/9/2011)

Νέα μέτρα αναμένονται στη φορολογία των IX. Η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των Τελών και η κατάργηση του φόρου πολυτελείας οι σημαντικότερες.

Victory: Νέα μοντέλα 2012 Victory: Νέα μοντέλα 2012

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ: (1/9/2011)

Τα νέα μοντέλα της Victory που θα δούμε μέσα στο 2012 παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά με τη νέα γκάμα που ονομάζεται Cross.

© 2011 autotriti.gr
Το newsletter Autotriti αποστέλλεται καθημερινά στους 45.000 συνδρομητές του.