Εάν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter κανονικά τότε παρακαλούμε επισκεφθείτε: http://www.e-autotriti.gr/_emails/email_8200.html

Στείλε το σε έναν φίλο σου | Εκτύπωση

Ανάμεσα σε σας

και τον ήλιο

Ανάπτυξη και διαχείριση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Οι εγκαταστάσεις μας: Συνολικά 249 ΚWp σε οικιακά φωτοβολταϊκά

Οικιακά Φωτοβολταϊκά

Ενεργειακές λύσεις για Α.Π.Ε. & κτίρια

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση σε επαγγελματικό κτίριο με κέρδη 14% το χρόνο Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση σε επαγγελματικό κτίριο με κέρδη 14% το χρόνο (ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ)
Παρακάτω, παρουσιάζουμε ένα παράδειγμα μελέτης εγκατάστασης σε ταράτσα επαγγελματικού κτιρίου με συνολική διαθέσιμη επιφάνεια 1.135 m2 και με νότιο προσανατολισμό, στην Αθήνα.

«Στροφή» της παγκόσμιας αγοράς φωτοβολταϊκών «Στροφή» της παγκόσμιας αγοράς φωτοβολταϊκών (ΔΙΕΘΝΗ)
Σε πρόσφατη έρευνά της η Lux Research, παρατηρεί στροφή από την Ευρώπη, προς τη Βόρεια Αμερική και την Ασία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών. Η εγκατεστημένη ισχύς διεθνώς θα μπορούσε να αυξηθεί ετησίως μέχρι και 16%, μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.

Οι Top 10 Φωτοβολταϊκές Αγορές για το 2010 Οι Top 10 Φωτοβολταϊκές Αγορές για το 2010 (ΔΙΕΘΝΗ)
Σύμφωνα με το SolarPlaza, η Ιταλία φαίνεται ικανή να ξεπεράσει την Γερμανία ως την μεγαλύτερη αγορά φωτοβολταϊκών παγκοσμίως. Στο πρώτο μισό του 2011 η ιταλική αγορά φωτοβολταϊκών ήταν τρείς φορές αυτή της Γερμανίας, δίνοντας τη δυνατότητα στην Ιταλία να γίνει #1 στις εγκαταστάσεις.

Γ. Παπανδρέου: «Οι ΑΠΕ, κεντρική μας πολιτική» Γ. Παπανδρέου: «Οι ΑΠΕ, κεντρική μας πολιτική» (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ο πρωθυπουργός, μια μέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό ήλιο από τον γερμανό υφυπουργό, μίλησε για τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την ενεργειακή πολιτκή.

Yingli Green Energy: Ολοκλήρωση του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού έργου στην Ελλάδα Yingli Green Energy: Ολοκλήρωση του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού έργου στην Ελλάδα (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Η Yingli Green Energy Holding Company Limited (NYSE: YGE), με το διακριτικό τίτλο Yingli Solar, και η Yingli Green Energy Greece Sales GmbH, θυγατρική του ομίλου, ανακοίνωσαν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα.

Έλεγχος και πιστοποίηση Φ/Β εγκαταστάσεων από το Πανεπιστήμιο Πατρών Έλεγχος και πιστοποίηση Φ/Β εγκαταστάσεων από το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής & Ταλαντώσεων (AML/UoP), του Τμήματος Μηχ. & Αερον. Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών είναι, πλέον, Διαπιστευμένος Φορέας Ελέγχου (EN ISO/IEC 17020) και Διαπιστευμένο Εργαστήριο Δοκιμών (EN ISO/IEC 17025) από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Α.Ε.

Ενίσχυση Δήμων και Περιφερειών για πράσινο και ΑΠΕ Ενίσχυση Δήμων και Περιφερειών για πράσινο και ΑΠΕ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Την ενίσχυση Δήμων, Περιφερειών, Πανεπιστημίων και άλλων φορέων του Δημοσίου παρέχει το πρόγραμμα «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημόσιων Ανοικτών Χώρων» του ΕΣΠΑ. Αφορά την αναβάθμιση δημόσιων χώρων με φύτευση πρασίνου, εγκατάσταση ΑΠΕ, χρήση ψυχρών υλικών σε πλατείες, κλπ.

Ηλιακός Οικιακός Ανελκυστήρας MEZUS SOLAR Ηλιακός Οικιακός Ανελκυστήρας MEZUS SOLAR (ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ)
Ο ηλιακός ανελκυστήρας της MEZOLIFT, είναι ένα μικρό ανυψωτικό μηχάνημα με κλειστό θάλαμο που κινείται πάνω σε ράγες μέσα σε κλειστό χώρο (φρεάτιο). Η τροφοδοσία του σε ρεύμα γίνεται από ένα μικρό σύστημα με δύο φωτοβολταϊκά πάνελ και δύο μπαταρίες.

Συνεχίζονται οι εγκρίσεις του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» Συνεχίζονται οι εγκρίσεις του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, οι εγκρίσεις αιτήσεων πολιτών για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» συνεχίζονται, και ανέρχονται πλέον στις 8.000 αυτές που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας.

Συνεργασία Ford και SunPower: προσφορά ηλιακών πάνελ για φόρτιση του νέου Focus Συνεργασία Ford και SunPower: προσφορά ηλιακών πάνελ για φόρτιση του νέου Focus (ECO CARS)
Η Ford σε συνεργασία με τη SunPower προσφέρουν πλέον στους αγοραστές του νέου Ford Focus Electric ένα ηλιακό πάνελ επαναφορτισμού, το οποίο θα μπορεί να φορτίζει τη μπαταρία του για περίπου 1.000 μίλια το μήνα, απόσταση που, σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης, οδηγεί ένας μέσος άνθρωπος.

Το ηλιακό σκάφος TÛRANOR, δένει στο Χονγκ Κονγκ Το ηλιακό σκάφος TÛRANOR, δένει στο Χονγκ Κονγκ (ΔΙΕΘΝΗ)
Το TÛRANOR της PlanetSolar – το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος παγκοσμίως – γυρίζοντας όλο τον πλανήτη, κάνει την τελευταία στάση του στο λιμάνι του Χονγκ Κονγκ. Το ελβετικής σχεδίασης και γερμανικής κατασκευής πλοίο τροφοδοτείται με πάνω από 5.380 τετραγωνικά πόδια ηλιακών πάνελ.

© 2011 4green.gr
Το newsletter 4green αποστέλλεται δωρεάν, σε επιλεγμένους αποδέκτες.