Από: http://www.sofokleousin.gr/archives/180395.html

To Google Plus δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείς το πραγματικό όνομα του χρήστη
 Το Google+, το πασίγνωστο κοινωνικό δίκτυο της Google, έκλεισε πριν λίγο καιρό τα τρία χρόνια λειτουργίας.
Το σχέδιο της εταιρείας ήταν ένας κοινός λογαριασμός για όλες τις υπηρεσίες, όμως δεν υπολόγισε ότι αρκετοί χρήστες ήθελαν να κρατήσουν την σχετική ανωνυμία τους, πίσω από ένα ψευδώνυμο ή ένα ακρωνύμιο.
Έτσι η Google καταργεί την υποχρεωτική χρήση του πραγματικού ονόματος των χρηστών δίνοντας τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ανενόχλητοι.