bostanistas.gr
Θέματα
της Καλής Δοξιάδη
05/04/13, 08:57
Μπήκαμε στην εποχή της άνθησης, του χρώματος, της ευωδιάς, που δεν προλαβαίνω να θαυμάζω και να καμαρώνω· αλλά και να γκρινιάζω, για τις αγαπημένες μου ντόπιες ίριδες που με τον αέρα και τη βροχή πέφτουν δεξιά κι αριστερά σαν πληγωμένοι στρατιώτες. Κοιτώντας γύρω μου λοιπόν, τι βλέπω;
Συνταγές
του Άρη Τσανακλίδη
05/04/13, 07:34
Αυτή την εποχή νιώθω πολύ ανήσυχος και αρχίζω να αμφιβάλλω κατα ποσόν κάποια πιάτα μου είναι αρκετά καλά για να σταθούν στο κατάλογο του «Κουζίνα» ή είναι καιρός να δώσουν τόπο σε φρέσκες και πιο επίκαιρες και εποχικές συνταγές. Η ιστορία της ζωής μου! Μια αέναη μετακίνηση των πάντων.
της Ξανθής Κολιονάσιου
05/04/13, 07:28
Σαν τον γιαννιώτικο – κανείς άλλος. Τραγανός, μυρωδάτος, πλούσιος, σιροπιασμένος όσο πρέπει. Και καρύδια αλλά και μύγδαλα για να μην υπάρχουν διλήμματα. Κι ότα& nu; μιλαμε για μπακλαβά καλό, μιλάμε για βούτυρο αμαρτωλό.
Bostanistas.gr © 2013