bostanistas.gr
Θέματα
της Χριστίνας Ταχιάου
04/04/13, 07:45
Δύο δεκαετίες τώρα δημοσιεύει, εκδίδει, οργανώνει εκδηλώσεις, κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με το καλό κρασί, πιστεύοντας πως είναι η αιχμή του δόρατος για την ελληνική οικονομία. Η Μαρία Νέτσικα εξηγεί γιατί οι οινοποιοί δείχνουν και θα συνεχίσουν να δείχνουν αντοχή στην κρίση.
Συνταγές
της Καλής Δοξιάδη
04/04/13, 07:49
Όταν ακούω τη μαγειρική να παρομοιώνεται με την αγάπη, ο νους μου πάει στα προάστια της Βοστώνης , στην ηλιόλουστη κουζίνα της Μαίρης: θαλπωρή, φιλοξενία και ανεξάντλητα πιάτα φαγητού απ” την πατρίδα. Από τις πιο αγαπημένες συνταγές της αυτή με τα σιφνέικα ρεβίθια, που δεν τα έχω φάει ποτέ στη Σίφνο… μόνο στη Βοστώνη.
Κάντο μόνος σου
του Άντυ Παξινού
04/04/13, 07:42
Ο καθιερωμένος τρόπος προετοιμασίας του εδάφους για καλλιέργεια είναι το όργωμα, αλλά έχει παρατηρηθεί πως σταδιακά καταστρέφει τη φυσική δομή του εδάφους. Πώς μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε ένα μποστάνι που «οργώνεται» φυσικά και δεν το χρειάζεται;
Bostanistas.gr © 2013

new edition of elafile.net